Definita cuvantului cornwall
CORNWALL s. m. (Zool.) Rasă de porci creată în Anglia, de talie mare și de culoare neagră; marele negru. [Pr.: córnuăl] – Cuv. engl.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu cornwall
TILL s.n. (Geol.) Amestec eterogen de fragmente de rocă, depus direct din gheață, fără a fi transportat de apă. [< engl. till]. Vezi definitia »
CATTELL [catél], James McKeen (1860-1944), psiholog american. A elaborat teste de inteligență, introducînd noțiunea de „test mental”. Inițiator al psihologiei aplicate școlare și industriale în S.U.A. Vezi definitia »
BASE-BALL s.n. Joc național cu mingea din America de Nord, care se practică între două echipe a câte nouă jucători pe un teren cu patru platforme de cauciuc alb la colțuri, în care jucătorii sunt feriți de lovituri. [Pron. béisbol și béisbal. / < engl. base-ball]. Vezi definitia »
TILL s. n. amestec eterogen de fragmente de rocă, depus direct din gheață, fără a fi transportat de apă. (< engl., fr. till) Vezi definitia »
BÖLL, Heinrich (1917-1985), scriitor german. Nuvele („Călătorule, de unde vii la Spa...”) și romane („Unde ai fost, Adame?”, „Casa văduvelor”) de evocare a războiului și a consecințelor lui. Remarcabilă prin concizia și obiectivitatea sobră a narațiunii, prin tonul de ironie amară, opera sa realizează o dispută cu societatea postbelică („Partida de biliard de la ora 9 1/2”, „Părerile unui clovn”). Premiul Nobel (1972). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z