Definita cuvantului ciuciulean
ciuciuleán, ciuciuléni, s.m. (reg.) pui de crap (mai mic decât ciortanul); ciuciu.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu ciuciulean
SEDÁN s.n. Tip de caroserie pentru automobile cu un singur compartiment, cu locuri pentru patru până la șapte persoane; autoturism cu o astfel de caroserie; berlină (2). [< engl., fr. sedan]. Vezi definitia »
INDO-ARIÁN, -Ă adj. limbi ĕne = grup de limbi indo-europene vorbite actualmente în India. (< fr. indo-aryen) Vezi definitia »
PROFÁN, -Ă, profani, -e, adj. (Adesea substantivat) 1. Care este ignorant într-un domeniu oarecare; neștiutor, nepriceput, ageamiu. 2. Care nu ține de religie, care nu reprezintă sau nu exprimă un punct de vedere religios; laic. 3. Care nu respectă lucrurile considerate sacre; necredincios. – Din fr. profane, lat. profanus. Vezi definitia »
IUPITERIÁN, -Ă adj. 1. referitor la Iupiter (Zeus). 2. (fig.) care are un caracter autoritar, dominator. 3. care aparține planetei Jupiter. (< fr. jupitérien) Vezi definitia »
BIBÁN, bibani, s. m. Pește răpitor de apă dulce, cu laturile corpului acoperite cu dungi negre transversale, cu carnea albă, gustoasă; baboi, costraș. (Perca fluviatilis). – Din bg. biban. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z