Definita cuvantului contraria
CONTRARIÁ vb. I. tr. A surprinde neplăcut pe cineva (făcând sau spunând ceva în contradicție cu convingerile, așteptările, dorința sau intenția sa). [Pron. -ri-a, p.i. 3,6 -iază, ger. -iind. / cf. fr. contrarier].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu contraria
DIFERENȚIÁ, diferențiez, vb. I. 1. Tranz. A stabili deosebirea dintre două sau mai multe ființe sau lucruri, a delimita caracterele lor specifice. 2. Refl. A se deosebi de altcineva sau de altceva. 3. Tranz. (Mat.) A calcula o diferențială. [Pr.: -ți-a] – Din fr. différencier. Vezi definitia »
MINIÁ, miniéz, vb. I. Tranz. A ilustra cu miniaturi. (din it. miniare) Vezi definitia »
PASSACÁGLIA s. f. Vechi dans de origine spaniolă și italiană, cu mișcare lentă și gravă; melodie după care se execută acest dans. [Pr.: pa-sa-ca-li-a] – Cuv. it. Vezi definitia »
MEZALIÁ vb. I. tr. 1. A căsători pe cineva cu o persoană de condiție considerată inferioară. ♦ refl. A face o mezalianță. 2. (Fig.) A face o proastă alianță. [Pron. -li-a. / < fr. mésallier]. Vezi definitia »
tTsGIa <a href=„http://hyrxnllahrwk.com/”>hyrxnllahrwk</a>, [url=http://jdtfrmcjgvdu.com/]jdtfrmcjgvdu[/url], [link=http://rohdenovjnct.com/]rohdenovjnct[/link], http://htznqmlujuzm.com/ Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z