Definita cuvantului clep
clep adj. m. sg. (reg.; despre porci) clăpăug, bleg, cu urechile lăsate în jos.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu clep
xeqamqiiep atqzzfabsr, <a href=„http://collaborationproject.org/display/~bakersharmilastonewall”>kamagra prezzo</a>, [url=„http://collaborationproject.org/display/~bakersharmilastonewall”]kamagra prezzo[/url], http://collaborationproject.org/display/~bakersharmilastonewall kamagra prezzo, ococdl, <a href=„http://www.wikipatterns.com/display/šclumstreetsboro”>compra levitra generico</a>, [url=„http://www.wikipatterns.com/display/šclumstreetsboro”]compra levitra generico[/url], http://www.wikipatterns.com/display/šclumstreetsboro compra levitra generico, ÖO, Vezi definitia »
ȘLEP s. n. navă, cu sau fără propulsie, pentru transporturi de mărfuri pe ape interioare. (< germ. Schlepp/kahn/) Vezi definitia »
antép (-pi), s. m. – Varietate de prun cu lemnul aromatic. Tc. antep (Șeineanu, II, 20). Vezi definitia »
GREP s. n. elem. grepfrut. Vezi definitia »
CREP, crepuri, s. n. 1. Cauciuc natural, de culoare albă-gălbuie, din care se fac tălpi pentru încălțăminte. 2. Țesătură subțire, încrețită, din fire de mătase sau de lână suprarăsucite. ◊ Crep satin = țesătură cu una dintre fețe mată și cu cealaltă lucioasă. ♦ Bucată dintr-o asemenea țesătură, de culoare neagră, care se poartă la braț, la rever sau la pălărie în semn de doliu. – Din fr. crêpe. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z