Definita cuvantului coralifer
CORALIFÉR, -Ă adj. Care conține corali. [< fr. corallifère].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu coralifer
mătricér, mătricéri, s.m. (reg.) cioban care are în grija sa oile cu lapte. Vezi definitia »
FRIGORIFÉR I. adj. (despre un sistem fizico-chimic sau tehnic) care transferă frigul. II. s. n. instalație frigorifică. ◊ navă echipată cu o asemenea instalație. (< fr. frigorifère) Vezi definitia »
TELETIPSÉTER, teletipsetere, s. n. Instalație pentru culegerea simultană a aceluiași text la mai multe mașini și în tipografii diferite. [Acc. și: teletípseter] – Din germ. Teletipsetter, fr. télétypsetter. Vezi definitia »
CARUBIÉR s.m. (Bot.) Arbore cu lemnul roșu și tare, care crește în regiunea alpină mediteraneană; carub; (pop.) roșcov. [Pron. -bi-er. / < fr. caroubier]. Vezi definitia »
PRIZONIÉR, -Ă, prizonieri, -e, s. m. și f. 1. Militar luat în captivitate în timpul unui război și reținut de dușman pentru a nu mai participa la ostilități; p. ext. persoană căzută în mâinile unui dușman și rămasă în puterea acestuia; captiv, prins. 2. Persoană arestată, întemnițată; deținut. ♦ Fig. Persoană lipsită de libertate. 3. (Tehn.; în sintagma) Șurub prizonier = prizon. [Pr.: -ni-er] – Din fr. prisonnier. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z