Definita cuvantului corner
CÓRNER2 s.n. (Ec.) Organizație de speculanți care acaparează mărfurile în vederea ridicării prețurilor lor. [Pl. -re. / < engl. corner].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu corner
BÜCHNER [bühnər], Georg (1813-1837), dramaturg și publicist german. Drame romantice, cu caracter revoluționar, care anunță teatrul naturalist („Moartea lui Danton”, „Woyzeck”). Vezi definitia »
SELECȚIONÉR, -Ă, selecționeri, -e, s. m. și f. Persoană autorizată și competentă care triază sportivii în scopul alegerii celor mai valoroși pentru constituirea unor echipe (naționale) participante la o competiție. [Pr.: -ți-o-] – Din fr. sélectionneur. Vezi definitia »
GABIÉR, gabieri, s. m. Marinar care face serviciul de veghe pe gabie și care asigură, la navele cu pânze, manevrarea parâmelor, vergelelor etc. [Pr.: -bi-er] – Din fr. gabier. Cf. it. gabbiere. Vezi definitia »
ORIÉR, orieri, s. m. (Rar) Pescar care pescuiește cu oria. [Pr.: -ri-er] – Orie + suf. -ar. Vezi definitia »
LĂICÉR, lăicere, s. n. (Reg.) Covor țărănesc de lână care se așterne pe jos sau cu care se împodobesc la țară lavițele și pereții. [Pr.: lă-i-.Var.: lăvicér s. n.] – La(v)iță + suf. -ar. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z