Definita cuvantului cunti
cuntí, cuntésc, vb. IV (reg.) a se îndătina, a se familiariza, a se învăța, a se obișnui (cu ceva).

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu cunti
Ctititi cu atentie textul: „...manivela semnalului nu se poate trage decat rupandu-se ata innodata si cu nodul plumbit.” indicati in text doua cuvinte obtinute prin derivarearatati pentru fiecare dintre ele,felul in care s-a realizat derivare. Vezi definitia »
zărăstí (a se ~) (reg.) vb. refl., ind. prez. 3 sg. se zărăstéște, imperf. 3 sg. se zărăsteá conj. prez. 3 să se zărăsteáscă Vezi definitia »
BĂLEȘTI 1. Com. în jud. Gorj; 7.402 loc. (1991). Biserică de lemn (sec. 18). 2. Com. în jud. Vrancea; 2.402 loc. (1991). Vezi definitia »
ALTI- Element prim de compunere savantă cu semnificația „înălțime”, „altitudine”. [< fr. alti-, cf. lat. altus – înalt]. Vezi definitia »
ISPITÍ, ispitesc, vb. IV. Tranz. 1. A atrage (spre rău) a ademeni, a tenta, a momi. ♦ Refl. (Înv.) A se lăsa ademenit, a cădea în ispită, a greși. 2. (Înv.) A pune la încercare sau la o probă pe cineva sau sentimentele, caracterul cuiva. 3. (Înv. și pop.) A cerceta, a examina; p. ext. a descoase. 4. (Înv.) A constata; a descoperi, a afla. – Din sl. ispytati. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z