Definita cuvantului fetet
fetét s.n. (reg.) totalitatea tinerelor fete dintr-un sat.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu fetet
BUGÉT1, bugete, s. n. Bilanț al veniturilor și cheltuielilor unui stat, ale unei întreprinderi etc. pe o perioadă determinată. ♦ Totalitatea prevederilor de venituri și cheltuieli ale unei familii sau ale unei persoane pentru o anumită perioadă. [Var.: (rar) budgét s. n.] – Din fr. budget. Vezi definitia »
GRASÉT, grasete, s. n. Regiune a membrului posterior la animalele mari, având ca bază rotula și țesuturile moi din jur. – Din fr. grasset. Vezi definitia »
BEAUFRET [bofré], Jean (1907-1982), filozof francez. A purtat un dialog permanent cu M. Heidegger pe tema „gîndirii diferenței dintre ființă și Fiind”, specifică filozofiei grecești și „uitată” de moderni („Dialog cu Heidegger”). Vezi definitia »
CVARTÉT, cvartete, s. n. Formație muzicală alcătuită din patru voci sau din patru instrumente care execută împreună o compoziție muzicală; compoziție scrisă pentru o asemenea formație. ◊ Cvartet de coarde = formație fundamentală a muzicii de cameră (două viori, violă și violoncel). [Var.: cuartét s. n.] – Din it. quartetto, fr. quartette. Vezi definitia »
MINIBUGÉT s. n. buget de austeritate. (< mini1- + buget) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z