Definita cuvantului devansa
DEVANSÁ vb. I. tr. 1. A întrece, a depăși. 2. (Rar) A grăbi (desfășurarea, săvârșirea unui fapt etc.). [< fr. devancer].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu devansa
DEVERSÁ vb. tr. 1. a scurge surplusul de apă dintr-un râu sau dintr-un lac de acumulare. 2. a face să se scurgă reziduurile într-o apă naturală. (< fr. déverser) Vezi definitia »
BULVERSÁ vb. intr. 1. a întoarce pe dos, a pune în dezordine. 2. a modifica total. 3. (fig.) a zăpăci, a dezorienta. (< fr. bouleverser) Vezi definitia »
DRESÁ1 vb. tr. 1. a învăța, a deprinde un animal să execute la comandă anumite figuri și mișcări. 2. (fig.; peior.) a obișnui pe cineva să se poarte într-un anumit fel în diferite ocazii. (< fr. dresser) Vezi definitia »
Premisa, premise s.f. 1-Fiecare dintre prepozitiile initiale ale unuirationament, din care se deduce concluzia. 2-Idee de baza, punct de plecare;conditie de baza Vezi definitia »
tusa – ati pune adversarul un tusa. folosit la lupte prin punerea adversarului cu umerii la pamant timp de 3 secunde. a elimina, scoate din joc. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z