Definita cuvantului monumentaliza
MONUMENTALIZÁ, monumentalizez, vb. I. Tranz. și refl. (Rar) A da sau a căpăta un caracter grandios, măreț. – Din fr. monumentaliser.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu monumentaliza
FASCIZÁ, fascizez, vb. I. Tranz. A introduce, a propaga fascismul; a educa în spiritul ideologiei fasciste; a instaura un regim politic de tip fascist. – Fascism + suf. -iza. Vezi definitia »
SINGULARIZÁ, singularizez, vb. I. Tranz. și refl. A scoate sau a ieși în evidență; a (se) deosebi, a (se) distinge printr-o trăsătură puțin obișnuită, ieșită din comun. – Din fr. singulariser. Vezi definitia »
POTENȚIALIZÁ vb. tr. a face să crească acțiunea unui medicament prin altul, care este lipsit de acțiunea respectivă. (< fr. potentialiser) Vezi definitia »
SPAȚIALIZÁ vb. I. tr. A reprezenta gânduri, obiecte ale gândirii în spațiu. ♦ A spația. [Pron. -ți-a-. / < it. spazializzare]. Vezi definitia »
ROMÂNIZÁ, românizez, vb. I. Tranz. A da unui cuvânt sau unei expresii străine introduse în limba română o formă potrivită cu normele, cu structura acestei limbi. – Român + suf. -iza. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z