Definita cuvantului ecarisaj
ECARISÁJ s.n. Acțiunea de strângere a cadavrelor de animale; (spec.) acțiunea de stârpire a câinilor vagabonzi. ♦ Prelucrarea cadavrelor de animale și a deșeurilor de la abatoare. [< fr. équarrissage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu ecarisaj
RADIOBALIZÁJ s. n. radiobalizare. ◊ instalație de semnalizare a unui drum aerian sau maritim printr-un procedeu radioelectric. (< fr. radiobalisage) Vezi definitia »
SABOTÁJ s.n. Distrugere, stricare conștientă a unui lucru, a unei mașini etc. pentru a zădărnici o acțiune, un proces etc.; împiedicarea, frânarea intenționată a realizării unui lucru, a unei acțiuni. [< fr. sabotage]. Vezi definitia »
AUTOGHIDÁJ s. n. sistem care permite unui mobil de a-și dirija el însuși mișcarea. (< fr. autoguidage) Vezi definitia »
RUÁJ s. n. 1. ansamblul pieselor unei mașini. 2. (fig.) mașinărie cu roți. ◊ mecanism, sistem, organism, organ (minor) într-o muncă administrativă. (< fr. rouage) Vezi definitia »
ambalaj omologat international care asigura manipularea mai usoara a marfurilor cu ajutorul mijloacelor mecanice cu ocazia incarcarii, descarcarii sau depozitarii acestora.Se foloseste si terminologia de „palete” cu forma unica pentru singular si plural(vezi. HG 114/2001, Regulamentul de aplicare a Codului vamal al Romaniei, Cap.IX, Sect.7, art.284,lit. k) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z