Definita cuvantului beret
BERÉT s. n. v. beretă.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu beret
TRIOLÉT, triolete, s. n. 1. Poezie de opt (sau șapte) versuri (de câte opt silabe fiecare), în care primul vers este identic cu al patrulea și cu al șaptelea, iar al doilea cu al optulea. 2. Grup de trei note de valoare egală, care se execută în timpul necesar pentru executarea a două dintre ele. [Pr.: tri-o-] – Din fr. triolet. Vezi definitia »
GURMÉT, gurmeți, s.m. [si f.? – CM] Persoană care are gusturi rafinate în ceea ce privește mâncărurile. A nu se confunda cu gurmand (persoană careia îi place să mănânce mult). [Nota CM: deosebirea se face numai in franceza; in romana, gurmand acopera ambele sensuri] Vezi definitia »
DIABÉT, diabeturi, s. n. Nume dat mai multor boli metabolice și endocrine caracterizate prin eliminare abundentă de urină, prin senzație continuă de sete, prin prezența glucozei în urină etc.; boală de zahăr. [Pr.: di-a-] – Din fr. diabète. Vezi definitia »
PICHÉT4 s.n. Rachiu de drojdie îndoit cu apă. ♦ (p. ext.) Vin de calitate proastă, contrafăcut. [< fr. piquette]. Vezi definitia »
ZÚZET, zuzete, s. n. (Pop.) 1. Zumzet. 2. Susur, murmur, șopot. – Zuzui + suf. -et. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z