Definita cuvantului edicul
EDÍCUL s.n. 1. Chioșc, pavilion făcut de obicei în parcuri. ♦ Învelitoare, acoperitoare de protecție a unei lucrări de artă, cu înfățișare de templu în miniatură sau de chioșc. 2. Nișă în care se pun portretele morților, urnele funerare. [< fr. édicule].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu edicul
CORPÚSCUL s. m. corp foarte mic; particulă. (< fr. corpuscule, lat. corpusculum) Vezi definitia »
- organul masculin care ajuta la perpetuarea speciai umane prin contact sexual; - organul masculin ce ofera placeri femeilor Vezi definitia »
semnul legământului pe care l-a făcut Dumnezeu cănd a spus că nu va mai nimici Pămantul prin potop! sursa=Biblia; Geneza 9:8÷17 Vezi definitia »
VESTIBÚL s.n. 1. (Ant.) Curtea din fața casei, unde erau primiți vizitatorii care nu erau introduși în casă. 2. Încăpere prin care se trece pentru a intra într-un edificiu, într-o casă; hol, antreu. 3. (Anat.) Spațiu sau cavitate la intrarea într-un canal sau într-o altă cavitate. ♦ Prima cavitate a urechii interne. [Pl. -luri, -le. / < fr. vestibule, cf. lat. vestibulum]. Vezi definitia »
Orgasmul masculin. Barbatul o foloseste pentru a face pipi. Se mai numeste si penis. Atunci cand barbatul practica sex, el il introduce in orgazmul femeii(i se mai spune si pizda, in limbajul de stada) sau in gura femeii pentru al suge, lucru foarte adorat de femei. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z