Definita cuvantului electrocaustică
ELECTROCAÚSTICĂ s.f. Metodă de tratament prin cauterizare electrică. [Pron. -ca-us-, gen. -cii. / < fr. électrocaustique, germ. Elektrokaustik].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu electrocaustică
SERÁTĂ s.f. Reuniune cu caracter literar, muzical etc.; (spec.) petrecere cu dans care are loc seara. [< it. serata]. Vezi definitia »
ERITRÓZĂ s.f. (Med.) 1. Aspect roșu congestiv al pielii și al mucoaselor. ♦ Hiperplazie a țesuturilor formatoare de hematii. 2. Monozaharidă cu patru atomi de carbon. 3. Mare ușurință de a roși. [< fr. érythrose]. Vezi definitia »
ARSÚRĂ, arsuri, s. f. 1. Faptul de a arde; faptul de a produce o senzație dureroasă, usturătoare. 2. Rană produsă cuiva de foc, de căldură, de un agent chimic etc.; senzație usturătoare pricinuită de o boală, de sete etc. ♦ Parte a unui obiect atinsă sau stricată de acțiunea focului sau a unei substanțe corosive; stricăciune produsă pe un obiect de acțiunea focului sau a unei substanțe corosive. 3. Loc unde a ars o pădure. 4. Strat de oxid produs pe suprafața unei piese metalice în timpul laminării la cald, al forjării sau al tratamentului termic. – Lat. arsura. Vezi definitia »
GRĂ?CO-CATĂ?LIC, -ă adj., s.m. și f. (adept) Al bisericii unite. -Din grec + catolic Vezi definitia »
ca pasărea pe cracă expr. (pop.) trecător, efemer. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z