Definita cuvantului elefantic
ELEFÁNTIC adj. Care este în legătură cu elefanții; de elefant. [< fr. élephantique].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu elefantic
SOVIÉTIC, -Ă, sovietici, -ce, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care făcea parte din populația de bază a Uniunii Sovietice sau era originară de acolo. 2. Adj. Care aparținea Uniunii Sovietice sau sovieticilor (1), privitor la Uniunea Sovietică sau la sovietici, originar din Uniunea Sovietică. ♦ Care aparținea sovietelor, privitor la soviete; propriu sovietelor. [Pr.: -vi-e-] – Din fr. soviétique. Vezi definitia »
ERIC, s.f. erice,1. Nurcă de încrucișare direcesivă, de culoare gri deschis cu nuanță maronie și ochii roșii (din Zootehnie). 2.s.n.. Canal natural îngust care taie transversal cordoanele litorale ; gîrla cu chefali (pl. ERICE). Vezi definitia »
ANTIESTÉTIC, -Ă, antiestetici, -ce, adj. Care este împotriva esteticii. [Pr.: -ti-es-] – Din fr. antiesthétique. Vezi definitia »
DREPTÚNGHIC, -Ă adj. Care are unul sau mai multe unghiuri drepte. [< dreptunghi]. Vezi definitia »
BENZÓIC adj.m. Acid benzoic = acid aromatic care se extrage din unele rășini naturale, în special din smirnă, folosit în medicină, în parfumerie și în industria coloranților. [Pron. -zo-ic. / < fr. benzoïque]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z