Definita cuvantului iudeianin
iudeiánin, -iáncă, s.m. și f. (înv.) iudeu, evreu, jidov.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu iudeianin
PÁLTIN, paltini, s. m. Numele a doi arbori: a) arbore înalt, cu frunzele crestate adânc, cu florile mici și fructele prevăzute cu aripi, având trunchiul din lemn tare, folosit la fabricarea mobilei, a unor instrumente muzicale etc. (Acer pseudoplatanus); b) arțar. ♦ Lemnul arborilor de mai sus. [Var.: (pop.) pálten s. m.] – Lat. platanus. Vezi definitia »
MOCASÍN s.m. (La pl.) Încălțăminte de piele neargăsită, purtată de indienii din America de Nord. ♦ Încălțăminte ușoară, fără șireturi, cu talpă plată. [< fr. mocassin]. Vezi definitia »
ELEFANTÍN, -Ă, elefantini, -e, adj. (Rar) Care se aseamănă cu un elefant. ♦ Care este propriu elefantului. – Din fr. éléphantin. Vezi definitia »
PETROSÍN s. n. lichid incolor, ușor inflamabil, cu miros caracteristic, obținut dintr-un amestec de benzine ușoare. (n. com.) Vezi definitia »
in italiana de la cuvantul mersi e o multumire adresata unei persoane care ti-a oferit ceva sau te-a ajutata cu ceva Ex:Mersi pentru bluza care mi-ai daruit-o. Mersi pentru ca m-ai salvat de la inec. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z