Definita cuvantului finisor
FINISÓR, -OÁRE, finisori, -oare, subst. 1. S. m. și f. Muncitor specializat în operațiile de finisare. 2. S. n. Mașină care se folosește pentru executarea îmbrăcămintei de asfalt sau de beton a șoselelor. – Din fr. finisseur.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu finisor
CONSIGNATÓR, -OÁRE, consignatori, -oare, s. m. și f. Persoană care depune spre păstrare sau spre vânzare obiecte la consignație; depunător. – Din fr. consignateur. Vezi definitia »
PRÍOR2, -Ă s. m. f. superior al unei mănăstiri sau congregații de călugări catolici. (< lat. prior, germ. Prior) Vezi definitia »
FOTOCOAGULATÓR, fotocoagulatoare, s. n. (Med.) Dispozitiv laser pentru determinarea coagulării sângelui. [Pr.: -co-a-] – Din engl. photocoagulator. Vezi definitia »
REFERITÓR, -OÁRE adj. Care privește, care se reportă la ceva sau la cineva; privitor. ♦ Referitor la = în legătură cu..., privitor la... [< referi + -tor]. Vezi definitia »
DIGESTÓR s.n. Aparat servind la extragerea părților solubile din unele substanțe sub acțiunea căldurii. ♦ Recipient în care se opăresc fructele și legumele pentru conserve. [< fr. digesteur]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z