Definita cuvantului epuiza
EPUIZÁ vb. I. 1. tr., refl. A (se) termina, a (se) isprăvi. 2. tr. A lămuri complet, a termina discuțiile, a încheia (o problemă). 3. refl. A se istovi, a se extenua. [Pron. -pu-i-. / < fr. épuiser].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu epuiza
EXTERIORIZÁ vb. I. tr. A exprima, a manifesta idei, sentimente etc. [Pron. -ri-o-, p.i. -zez. / < fr. extérioriser]. Vezi definitia »
POETIZÁ vb. I. tr. A da unui fapt, unui eveniment un caracter poetic; a idealiza; a înfrumuseța. [< fr. poétiser]. Vezi definitia »
BRAZZA [brazá], Pierre Paul François Camille SAVORGNAN [savorñã] de ~ (1852-1905), explorator și colonizator francez. A călătorit în Africa Eucuatorială și a cucerit pentru Franța o parte din Congo, întemeind orașul Brazzaville. Vezi definitia »
REALIZÁ vb. I. tr. 1. A înfăptui, a face ceva. 2. A crea, a plăsmui; a desăvârși; a întruchipa. ♦ refl. A se dezvolta deplin, a se desăvârși; a-și pune în valoare capacitățile creatoare. 3. A obține, a câștiga (ceva). [< fr. réaliser]. Vezi definitia »
INSTITUȚIONALIZÁ, instituționalizez, vb. I. Tranz. A face să dobândească un caracter instituțional, oficial; a oficializa. [Pr.: -ți-o-] – Din fr. institutionnaliser. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z