Definita cuvantului excampion
EX-CAMPIÓN, -OÁNĂ s.m. și f. Fost campion. [Cf. fr., engl. ex-champion].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu excampion
MADIPOLÓN s.n. Pânză fină de bumbac întrebuințată pentru albituri. [Var. madipolan s.n. / cf. fr. madapolan, germ. Madapolam, rus. madapolam < Madapolan – oraș în India]. Vezi definitia »
PROPAROXITÓN, proparoxitoane, s. n. Cuvânt care are accentul pe silaba antepenultimă. – Fr. proparoxyton. Vezi definitia »
JALÓN, jaloane, s. n. 1. Bară lungă de lemn sau de metal, care servește la marcarea și la semnalizarea punctelor de pe teren în diverse lucrări topografice. 2. Fig. Element care marchează un punct sau o etapă în desfășurarea unei activități. – Din fr. jalon. Vezi definitia »
SPIÓN, -OÁNĂ, spioni, -oane, subst. I. S. m. și f. 1. Persoană însărcinată să culeagă clandestin informații secrete privitoare la un stat și să le transmită altui stat; iscoadă. 2. Persoană care pândește, observă pe alții (pentru a furniza cuiva informații). II. S. m. Lamă de oțel cu o grosime variabilă, folosită la determinarea și la verificarea jocului sau a distanței dintre suprafețele a două piese asamblate. [Pr.: spi-on] – Din germ. Spion, it. spione. Cf. fr. espion. Vezi definitia »
ADDISON [ædisn], Joseph (1672-1719), scriitor și publicist englez. Împreună cu R. Steele a perfecționat eseul literar, dîndu-i o adresă satiric-moralizatoare și un stil sobru, remarcabil prin finețe și vervă. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z