Definita cuvantului înfelia
înfeliá, înfelíi, vb. I (înv.) a tăia felii.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu înfelia
încopciá, încopciéz, vb. I (pop.) 1. a pune copcă, a prinde în copci, a incheia cu copci. 2. (fig.) a uni, a căsători (pe cineva cu altcineva). 3. (fig.; despre mâini) a-și încrucișa. Vezi definitia »
RAPSODIÁ vb. I. intr. (Rar) A compune, a recita poeme epice. [Pron. -di-a, p.i. -iez, 3,6 -iază, 4 -iem, ger. -iind. / cf. fr. rhapsodier]. Vezi definitia »
chilimia carutei este podeaua acesteia; termenul este intalnit in Oltenia, iar originea acestuia poate veni de la termenul de origine turca (sic!) chilim, care inseamna covor, obiect ce este de regula intins pe podea. Vezi definitia »
definitia pumnului Ëste partea de vorbire ce muta maxilarul dintró parte in alta si raspunde la intrebarea „Mai vrei?” Vezi definitia »
BATZARIA, N(icolae) (1874-1952, n. Kruševo, Macedonia), scriitor român. Director la „Dimineața copiilor” și „Universul copiilor”, în care a semnat cu pseud. Moș Nae. Literatură pentru copii (seria „Haplea”. „Lir și Tirbișir”). Schițe și nuvele („Spovedanii de cadînă”). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z