Definita cuvantului overlock
ÓVERLOCK s. n. Mașină de cusut folosită în industria confecțiilor de tricot pentru asamblare și tivire. [Pr.: óvărloc] – Cuv. engl.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu overlock
ADIRONDACK, grup muntos în NE S.U.A. (New York), constituind sectorul nordic al M-ților Apalași. Alcătuit din roci dure caledoniene, modelate de eroziunea glaciară. Alt. max.: 1.629 m (vf. Mount Marcy). Mare rezervație forestieră și parc natural. În apropiere, stațiunea de sporturi de iarnă Lake Placid. Vezi definitia »
JAZ-ROCK GEZ-ROC/ s. n. stil aflat la confluența dintre jaz și rock. (< amer. jazz-rock) Vezi definitia »
BECK, Jósef (1894-1944), colonel, om politic polonez. Ministru de externe (1932-1939). Inițial, partizan al unor alianțe cu Franța și România, a promovat ulterior o politică de apropiere față de Germania hitleristă. După invadarea Poloniei de către hitleriști s-a refugiat în România, unde a și murit. În 1991, osemintele sale au fost transferate în patrie. Vezi definitia »
BRUNSWICK, Karl Wilhelm Ferdinand, duce de (1735-1806), feldmareșal prusac. Comandantul armatelor primei coaliții antifranceze; înfrînt la Valmy (1792) și apoi la Auerstädt (1806), unde a fost rănit mortal. Vezi definitia »
PLAY-BACK s.n. (Anglicism) Acțiunea de desfășurare în sens invers a benzii de magnetofon. ♦ (Telev.) Imprimare a vocii înainte de emisiune pentru a asigura o înregistrare corectă. ♦ Sincronizare a unor vederi cinematografice sau de televiziune cu o bandă sonoră făcută la o masă de dublare. [Pron. plei-béc. / < engl. play-back]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z