Definita cuvantului înviermănoșare
înviermănoșáre s.f. (pop.) transformare într-o masă cu viermi; stricare, alterare.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu înviermănoșare
DÁRE, dări, s. f. Acțiunea de a da2.Loc. adj. (Despre oameni) Cu dare de mână = înstărit, bogat. ♦ Dare de seamă = raport, referat asupra unei activități, unei gestiuni etc. într-o anumită perioadă; prezentare critică a unei scrieri literare sau științifice, recenzie; relatare (în ziare) a unor fapte, întâmplări etc. Dare la semn = tragere la țintă. Dare în judecată = chemare a unei persoane în fața unei instanțe judecătorești în calitate de pârât. Dare la lumină = publicare, tipărire. Dare pe față (sau în vileag) = divulgare, demascare. ♦ (În evul mediu, la români) Nume generic pentru obligațiile în bani și în natură; impozit. – V. da2. Vezi definitia »
REPUDIÉRE, repudieri, s. f. Acțiunea de a repudia și rezultatul ei; respingere, renegare. ♦ Repudierea unei moșteniri sau a unui legat = renunțare a unei persoane la drepturile sale de moștenire legale sau la un legat. [Pr.: -di-e-] – V. repudia. Vezi definitia »
BABEURRE (Pr.: -bör) s. n. preparat alimentar dietetic, din lapte degresat, pentru sugari. (<fr. babeurre) Vezi definitia »
TRANSVAZÁRE s.f. Acțiunea de a transvaza și rezultatul ei. [< transvaza]. Vezi definitia »
care ține de epicurism; epicurian (1). (din germ. epikureisch) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z