Definita cuvantului japcier
japciér, japciéri, s.m. (reg.) cojocar cârpaci.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu japcier
HÉDER s. n. parte componentă a combinelor de cereale dintr-o platformă pe care se montează aparatul de tăiere, despicătorul de lan, un transportor, rabotorul și mecanismele de acționare a acestora. (< rus. heder, engl. header) Vezi definitia »
GÚȘTER, (I) gușteri, s. m., (II, III) guștere, s. n. I. S. m. Specie de șopârlă de culoare verde, cu coada lungă, care se hrănește cu insecte (Lacerta viridis). II. S. n. (Reg.) Gâtlej; esofag. ♦ Omușor. III. S. n. (Med.; pop.) Crup. – Din bg., scr. gušter. Vezi definitia »
CRIOCAUTÉR s. n. instrument pentru cauterizare cu ajutorul temperaturilor joase. (< fr. cryocautère) Vezi definitia »
FORAMINIFÉR, foraminifere, s.n. (La pl.) Nume dat unui ordin de animale unicelulare din încrengătura protozoarelor, care au corpul învelit într-o cochilie calcaroasă, alcătuită din una sau mai multe camere comunicând între ele, și care trăiesc în apele marine; (și la sg.) animal care face parte din acest ordin. ♦ (Adjectival; despre roci, straturi, formații geologice etc.) Care conține foraminifere. – Din fr. foraminifères. Vezi definitia »
ȘVÁIȚER s.n. Un fel de cașcaval cu goluri mari în masa lui. [Pron. șvai-. / < germ. Schweitzer (käse)]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z