Definita cuvantului framee
FRAMÉE s.f. Lance de luptă la vechii franci. [Pron. -me-e. / < fr. framée].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu framee
1.idée sau comportament care trece de la o persoana la alta prin invatare sau imitatie. 2.cea mai unitate de informatie culturala care determina aparitia, disparitia si sau modificarea unui model comportamental. ex:ganduri, idei, teorii, practici, moda, obiceiuri, cantece si dansuri. Vezi definitia »
PANATENÉE s.f. pl. (Ant.) Serbări religioase care se celebrau din patru în patru ani la Atena, în cinstea zeiței Pallas Atena, protectoarea orașului, cu întreceri la alergări, lupte, aruncarea discului, curse de care, precum și întreceri între poeți, cântăreți și muzicanți. (cf. fr. panathénées, gr. panathenaia) Vezi definitia »
ALÉE s. f. 1. drum într-un parc, într-o grădină, pe margini cu arbori, flori. ◊ stradă îngustă; intrare. 2. înșiruire pe două rânduri a unor elemente arhitectuale. (< fr. allée) Vezi definitia »
UVÉE s.f. Strat pigmentar al irisului (I 1). (din fr. uvée) Vezi definitia »
PLANTAGINACÉE s. f. pl. familie de plante erbacee, cu frunze dispuse în rozetă bazală, cu flori hermafrodite, rar unisexuate, dispuse în spice, și cu fructe capsule sau nucule: plantago. (< fr. plantaginacées) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z