Definita cuvantului frez
FREZ adj.invar. Roșiatic, de culoarea fragilor. [< fr. fraise – fragă].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu frez
VIENÉZ, -Ă, vienézi, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care locuiește în Viena (capitala Austriei) sau care este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține de Viena sau locuitorilor săi, privitor la Viena sau locuitorii săi. (Viena (n.pr.) + suf. -ez; cf. fr. viennois, it. viennese) Vezi definitia »
curculéz, curculézi, s.m. (reg.) gărgăriță. Vezi definitia »
PATAGONÉZ, -Ă, patagonezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază (amerindiană) a Patagoniei sau este originară de acolo; patagon (1). 2. Adj. Care aparține Patagoniei sau patagonezilor (1), privitor la Patagonia sau la patagonezi; originar din Patagonia; patagon (2). – Patagonia (n. pr.) + suf. -ez. Vezi definitia »
ANGOLÉZ, -Ă, angolezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană născută și crescută în Angola. 2. Adj., s. m. și f. (Locuitor) din Angola. – Din fr. angolais, -e. Vezi definitia »
LAPIÉZ/LAPIÁZ s. n. șanț adânc format prin acțiunea de dizolvare și de eroziune a apelor în terenuri calcaroase. (< fr. lapiaz, lapié) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z