Definita cuvantului furier
FURIÉR s.m. Militar (subofițer sau soldat gradat) care îndeplinește funcția de secretar în cancelaria unei unități sau a unei subunități militare. [Pron. -ri-er. / < fr. fourrier].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu furier
MĂLĂIÉR, mălăieri, s. m. (Rar) Persoană care se ocupa cu negoțul cu mălai (1). ♦ Negustor ambulant care își purta marfa în căruță și care primea plata în natură. – Mălai + suf. -ar. Vezi definitia »
NÉPER s. m. unitate de măsură a nivelului de transmisiune a semnalelor acustice sau electrice, de 8,686 decibeli. (< fr. néper) Vezi definitia »
ÓVER subst. Stil de înot rapid pe o parte, cu picioarele în formă de foarfece, cu brațul adus din spate în față pe deasupra apei. [Pr.: óvăr] – Cuv. engl. Vezi definitia »
BAEDEKER, Karl (1801-1859), librar și scriitor german. Cunoscut prin colecția de ghiduri de călătorie inițiată la Koblenz, în 1829. Fiul său, Friedrich (1843-1925), i-a continuat opera la Leipzig. Primul itinerar descris a fost Mainz-Köln. Treptat, ghidurile au descris toate țările Europei și, apoi, ale lumii. Vezi definitia »
IMPÚBER, -Ă, impuberi, -e, adj. (Livr.) Care nu a atins vârsta pubertății. – Din fr. impubère, lat. impubes, -eris. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z