Definita cuvantului gigolo
GIGOLÓ s.m.invar. (Franțuzism) Bărbat cu moravuri dubioase; amantul unei gigolete. [< fr. gigolo].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu gigolo
HALÓ, halouri, s. n. 1. Cerc luminos, colorat, care apare în anumite condiții atmosferice în jurul soarelui sau al lunii și care se datorește reflexiei și refracției luminii în cristalele de gheață aflate în atmosferă la mari înălțimi; cearcăn (2). 2. Zonă luminoasă care încercuiește imaginea fotografică a unui punct strălucitor. – Din fr. halo. Vezi definitia »
POMÉLO s. Fructul citric cel mai mare (Citrus maxima sau Citrus grandis), de forma unei pere uriașe de până la 20 cm lungime, de culoare galbenă-verzuie, cu coaja groasă de 1,5 cm, cu pulpa gălbuie, acidulată și usor amară. Este adesea considerat o varietate de grepfrut, în fapt diversele varietăți de grepfrut fiind hibrizi dintre pomelo și diferite soiuri de portocal. Vezi definitia »
GIGOLÓ I s. m. 1. bărbat tânăr întreținut de o femeie mai în vârstă decât el. 2. tânăr elegant, dar cu moravuri dubioase. II. adj. de o eleganță suspectă. (< fr. gigolo) Vezi definitia »
PÍCOLO s.m. 1. (Ieșit din uz) Ajutor de chelner (într-un restaurant). 2. Piculină. [Var. picol s.m. / < it. piccolo]. Vezi definitia »
CEFALO- Element prim de compunere savantă cu semnificația „cap”, „referitor la cap”. [< fr. céphal(o)-, cf. gr. kephale]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z