Definita cuvantului grupet
GRUPÉT s.n. (Muz.) Reunire de mai multe note care trebuie executate într-o singură bătaie. [< it. grupetto].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu grupet
FILÉT s. n. 1. șanț elicoidal realizat într-o piesă metalică sau de lemn, care servește la înșurubarea acesteia într-altă piesă; ghivent. 2. formație anatomică foarte subțire în formă de fir. (< fr. filet) Vezi definitia »
a da sonorul mai încet expr. a coborî tonul, a vorbi mai încet. Vezi definitia »
VAGONÉT s.n. Vagon mic care circulă pe o linie ferată îngustă, folosită mai ales la lucrări forestiere sau în fabrici, pe șantiere etc. [Var. vagonetă s.f. / < fr. wagonnet]. Vezi definitia »
DESUÉT, -Ă adj. Învechit, perimat; care nu se mai obișnuiește, nu mai corespunde spiritului vremii. [Pron. -su-et. / < lat. desuetus, cf. fr. désuet]. Vezi definitia »
PACHÉT, pachete, s. n. 1. Obiect sau grup de obiecte strânse la un loc sau înfășurate într-o învelitoare de protecție (și legate) pentru a se putea păstra sau transporta mai ușor; legătură. ◊ Expr. (Adverbial) A trimite pe cineva pachet = a trimite, a expedia pe cineva rapid și fără voia lui undeva. 2. Ansamblu de piese identice, suprapuse sau alăturate și legate între ele pentru a forma o singură piesă folosită într-un sistem tehnic. – Din fr. paquet, germ. Paket. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z