Definita cuvantului mlat
mlat s.n. (înv., reg.) 1. amestec de materii, moale către lichid. 2. lucruri fără preț. 3. malț. 4. reziduuri de struguri; tescovină.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu mlat
METEOROPÁT, -Ă, meteoropați, -te, s. m. și f. (Med.) Persoană care reacționează patologic la modificările factorilor meteorologici. [Pr.: -te-o-] – Din fr. météoropathe. Vezi definitia »
cur pictat expr. (vulg, peior.) 1. om fricos. 2. diletant, ageamiu. Vezi definitia »
SECRETARIÁT, secretariate, s. n. 1. Serviciu într-o instituție, într-o întreprindere, într-o organizație politică sau de masă etc. care rezolvă lucrările curente ale conducerii acestora. 2. Organ care coordonează și controlează îndeplinirea hotărârilor partidului. 3. Organ cu atribuții administrative și executive al unei organizații internaționale. 4. Grup de persoane care consemnează conținutul dezbaterilor unei ședințe. [Pr.: -ri-at] – Din fr. secrétariat. Vezi definitia »
NEVALORIFICÁT, -Ă, nevalorificați, -te, adj. Care nu este pus în valoare, pentru care nu s-a făcut ceva spre a primi o anumită valoare, a cărui valoare nu este scoasă în evidență. ♦ (În special despre surse de energie, materii prime) Care nu este folosit în procesul de producție spre rentabilizare. – Ne- + valorificat. Vezi definitia »
ÎNCHISTÁT adj. v. HEMATOM. Tumoare care conține o aglomerare de sânge închistat, provocată de ruperea spontană sau traumatică a vaselor sangvine. [DEX '98] Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z