Definita cuvantului surghiun
SURGHIÚN, (1) surghiunuri, s. n. (2) surghiuni, s. m. 1. S. n. Surghiunire, exil, deportare. ♦ Stare, situație de exilat, de proscris; fig. pribegie, înstrăinare. 2. (Înv.) S. m. Surghiunit. – Din tc. sürgün.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu surghiun
Un procedeu de inlocuire a actului sexual normal,prin care o femee si un barbat se fut,adica se reguleaza.Barbatul introduce penisul in vagin si prin miscari alternative de dute vinoçei doi se excita reciproc iar barbatul ejaculeaza o anumita cantitate de sperma in vaginul femeii.FELATIA este atunci cand femria ia penisul barbatului in gura il mangaie cu limba si il suge,pana cand barbatul ajunge la orgasm si ejaculeaza in gura femeii o anumita cantitate de sperma.Multe femei inghit sperma spre satisfactia deplina a barbatuluiçare poate avea in acest caz o a doua erectieçu mai multa usurinta si mai rapid decat in cazul actului sexual normal. Vezi definitia »
s.n.un fel de teze pt. a verifica cunostintele generale a unuia. Vezi definitia »
ALEXANDRU CEL BUN, domn al Moldovei (1400-1432). A consolidat și a dezvoltat organizarea instituțională a țării, a sprijinit dezvoltarea comerțului, dînd privilegii negustorilor străini, si a aplanat conflictul dintre biserica moldovenească și Patriarhia din Constantinopol, care a recunoscut Mitropolia de la Suceava (1401); i-a ajutat pe poloni cu oaste în luptele cu cavalerii teutoni (1410; 1422). A respins primul atac turcesc împotriva Moldovei (1420). Vezi definitia »
un loc unde bagi pula ca sa faci copii Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z