Definita cuvantului muștea
mușteá, muștéle, s.f. (reg.) 1. ciocan de cizmărie sau de cojocărie cu care se bat cusăturile și se netezește pielea și talpa. 2. (fig.) pumn, lovitură.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu muștea
JALUZEÁ, jaluzele, s. f. (De obicei la pl.) Un fel de stor alcătuit din lamele subțiri de lemn, de aluminiu, de material plastic etc., așezate paralel și orizontal pe două chingi sau lănțișoare în așa fel încât, atunci când sunt trase în jos, să împiedice pătrunderea luminii în încăperi; persiană. – După fr. jalousie. Vezi definitia »
RUȘCEÁ, rușcéle, s. f. (Var.) Ruscea. (cf. ruscea) Vezi definitia »
CREÁ vb. I. tr. 1. A produce, a face ceva care nu exista mai înainte; a întemeia, a înființa, a organiza. ♦ A inventa; a plăsmui, a născoci, a compune, a scrie (o operă literară etc.). 2. A pregăti, a forma (pentru o misiune, o carieră etc.). 3. (Teatru) A crea un rol = a interpreta cu pricepere și originalitate un rol. [Pron. cre-a, p.i. creéz, 3,6 creeáză, 4 creăm, ger. creând, part. creat. / cf. lat. creare, fr. créer]. Vezi definitia »
șamalageá, șamalagéle, s.f. (înv. și reg.) 1. varietate scumpă de șam (damasc). 2. (la pl.) sorturi de șamalagea. 3. obiect de îmbrăcăminte confecționat din șamalagea. Vezi definitia »
strólea s.m. invar. (reg.; deprec.) om prost, zăpăcit. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z