Definita cuvantului muziclon
muziclón, muziclóni, s.m. (reg.) 1. măscărici. 2. copil ștrengar, neastâmpărat.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu muziclon
JETÓN s.n. Fisă. ♦ Piesă cu care se marchează prezența la un consiliu de administrație al unei societăți și pe baza căreia se încasează o sumă ca remunerație; (p. ext.) suma încasată. [< fr. jeton]. Vezi definitia »
EDAFÓN s.n. (Biol.) Totalitatea organismelor care trăiesc în sol, legate de anumite condiții de viață. [Cf. fr. édaphon, it. edafon < gr. edaphos – sol]. Vezi definitia »
TRIPTÓN s. n. abioseston. (< fr. tripton) Vezi definitia »
PANTALÓN s. m. 1. (pl.) obiect de îmbrăcăminte, care acoperă corpul de la brâu în jos. 2. parte a unui decor de teatru destinat a da perspectivă în deschiderea unei ferestre sau uși. 3. piesă care servește la bifurcarea unei conducte. 4. tub metalic protector în care se rotește axul elicei de la unele nave. 5. carenaj profilat care acoperă roata și jamba unui tren de aterizare neescamotabil. (< fr. pantalon) Vezi definitia »
PLASTRÓN s.n. 1. Apărătoare din piele căptușită, care protejează pieptul la scrimă. ♦ Partea din față a unei platoșe; pieptar. 2. Partea din față (apretată) care acoperă pieptul la o cămașă bărbătească. 3. (Med.) Regiune dură la palpare. [Pl. -oane. / < fr. plastron]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z