Definita cuvantului impresionant
IMPRESIONÁNT adj. (adesea adv.) Care lasă o puternică impresie; emoționant. [Pron. -si-o-. / cf. fr. impressionnant].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu impresionant
EXPEDIÉNT s. n. mijloc ingenios de a învinge o dificultate; (p. ext.) mijloc improvizat, adesea ilicit, prin care se procură bani. (< fr. expédient, lat. expediens) Vezi definitia »
RETROCEDÁNT, -Ă adj., s.m. și f. (Cel) care dă ceva înapoi, care retrocedează. [< fr. rétrocédant]. Vezi definitia »
EXTRAVAGÁNT, -Ă adj. Care dorește, care caută să iasă din comun; bizar, fantastic, excentric. ♦ Neobișnuit, ciudat. [< fr. extravagant]. Vezi definitia »
SCONT, sconturi, s. n. 1. Operație de credit care constă în cumpărarea efectelor de comerț de către bănci, cu reținerea din valoarea lor nominală a dobânzii până la scadență și a unui comision. ♦ Sumă de bani reprezentând dobânda la un împrumut, pe care o bancă și-o reține cu anticipație la acordarea împrumutului. 2. (Rar) Reducere acordată unui debitor din valoarea unei polițe sau a unei datorii plătite înainte de scadență; recalculare și diminuare a dobânzilor, când plata unei obligații se face înainte de termen. – Din it. sconto. Vezi definitia »
ANESTEZIÁNT, -Ă, anestezianți, -te, adj., s. n. (Rar) Anestezic. [Pr.: -zi-ant] – Din fr. anesthésiant. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z