Definita cuvantului inconștient
INCONȘTIÉNT, -Ă adj. (adesea s.) 1. Care nu este conștient, care și-a pierdut cunoștința. 2. Lipsit de conștiință; care nu are o atitudine conștientă în fața realității. ♦ (Despre acțiuni) Făcut fără participarea conștientă a voinței; involuntar. // s.n. Activitate psihică a omului nesupusă controlului conștiinței. [Pron. -ști-ent. / cf. fr. inconscient].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu inconștient
MINISTRÁNT s.m. Ajutor de preot în ritualul catolic; paracliser. [< germ. Ministrant]. Vezi definitia »
TRAGACÁNT s.m. Plantă decorativă și furajeră din Asia, care produce o rășină asemănătoare cu cauciucul. // s.n. Gumă folosită ca liant pentru pilule, tablete, dulciuri etc. [< fr. tragacantha]. Vezi definitia »
CONSTITUÁNT, -Ă adj. Care constituie, constitutiv. ◊ Adunare constituantă = adunare reprezentativă care are sarcina de a vota sau de a modifica constituția. [Pron. -tu-ant. / < fr. constituant]. Vezi definitia »
1)Instrument pentru calcule aritmetice simple,alcatuit dintr-un cadru cu vergele pe care se pot deplasa bile colorate. 2)Grafic care serveste pentru a usura efectuara unor calcule Vezi definitia »
GERÁNT, -Ă s. m. f. cel care gerează o funcție, o întreprindere etc. ♦ ~ al unei publicații = responsabil de informațiile publicate într-un periodic. (< fr. gérant) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z