Definita cuvantului negata
negáta adj. invar. și adv. 1. (adj.; reg.) care este ouat fără găoace. 2. (adv.; înv.) care nu este terminat, care nu s-a pregătit (pentru ceva).

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu negata
AGITÁ, agít, vb. I. 1. Tranz. și refl. A (se) mișca repede încoace și încolo; a (se) clătina. 2. Refl. (Fam.) A se manifesta prin mișcări grăbite și dezordonate, sub impulsul unei enervări; a se frământa. ♦ Tranz. A răzvrăti, a revolta. – Fr. agiter (lat. lit. agitare). Vezi definitia »
Provenienta din limba engleza-britanica, cuvantul se refera la eticheta/label-ul/denumirea companiei sau brandului inscriptionata la partea inferioara a avionului, pe „coada” acestuia. engl. Also known as the Utopia or world art tailfins, they used art and designs from international artists and other sources to represent countries on BA's route network. Each aircraft carried the name of that country on the rear of the fuselage. Vezi definitia »
TRICOTÁ vb. I. tr. A lucra, a împleti o țesătură în ochiuri. [< fr. tricoter]. Vezi definitia »
PROSPECTÁ, prospectez, vb. I. Tranz. 1. A cerceta un teren cu scopul de a descoperi și a localiza zăcămintele minerale utile. 2. A cerceta cererea și oferta de mărfuri de pe o piață dată. – Din fr. prospecter. Vezi definitia »
SUPLIMENTÁ vb. tr. a completa, a adăuga, a împlini. (< fr. supllémenter) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z