Definita cuvantului aheron
Aherón / (lat.) Ácheron [ch pron. h] (A-che-) s. propriu n.

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu aheron
agitation yet aboutfor the assiduity of <a href=http://needdisabilityinsurance.com/shopping-for-a-new-policy/55-get-multiple-quotes-from-multiple-insurance-companies>quotes from multiple insurance</a>COBRA (short for theof 1985) provides aspouses, and their [url=http://needdisabilityinsurance.com/shopping-for-a-new-policy/46-health-insurance-reform-in-2009]health insurance reform[/url]contrarily be cuthas been hailed as abosom of crisis, Vezi definitia »
ANTIFÓN s.n. Corp plastic, de dimensiuni reduse, care se introduce în ureche pentru a o apăra de zgomote mari. [< fr. antiphone, cf. lat. anti – contra, gr. phone – sunet]. Vezi definitia »
BONINGTON [bɔniŋtən], Richard Parkes (1802-1828), pictor și litograf englez. Prin efectele jocurilor de lumină și prin coloritul delicat al tonurilor pure, a precedat pe impresioniști. Peisaje și marine. A excelat ca acuarelist („Parcul Versailles”). Vezi definitia »
BASTÓN, bastoane, s. n. Bucată de lemn lungă (cam de un metru) și subțire, de obicei curbată la un capăt, care se poate ține în mână și are diverse utilizări. ◊ Baston de mareșal = un fel de baston scurt, purtat de un mareșal. ♦ Lovitură dată cu această bucată de lemn. – Din it. bastone. Vezi definitia »
PROTÓN s.m. Particulă elementară încărcată cu electricitate pozitivă, care intră în compoziția nucleului atomic. [Cf. fr. proton, germ. Proton]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z