Definita cuvantului nepotreabnic
nepotreábnic, -ă, adj. (înv.) care nu este bun de nimic, care nu folosește la nimic.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu nepotreabnic
MOZAÍC s.n. 1. Lucrare ornamentală, compusă din bucăți mici de marmură, de sticlă etc. colorate diferit și care alcătuiesc o figură, un tablou etc. 2. Combinație, amestecătură (frumos îmbinată) de diferite elemente, culori etc. ♦ Operă literară care conține multe elemente eterogene, însă armonios ordonate. ♦ Compoziție de caractere tipografice deosebite. 3. Boală a unor plante cauzată de un virus și care se prezintă ca un amestec de pete pe frunze. [Pron. -za-ic. / cf. fr. mosaïque, it. mosaico]. Vezi definitia »
AMÍLIC, -Ă adj. 1. Alcool amilic = alcool care se produce prin fermentarea feculei de cartof. 2. (Despre substanțe, compuși) Care derivă din alcoolul amilic. [< fr. amylique]. Vezi definitia »
NEOZÓIC, -Ă adj., s. n. (din) ultima eră geologică, care durează de la sfârșitul mezozoicului până astăzi și în care continuă dezvoltarea mamiferelor și apariția omului; era terțiară; cenozoic. (< fr. néozoïque) Vezi definitia »
MANOMÉTRIC, -Ă, manometrici, -ce, adj. Care aparține manometriei, privitor la manometrie. – Din fr. manométrique. Vezi definitia »
AUXOTÓNIC, -Ă adj. (despre mișcări, contracții) cauzat de creșterea tensiunii de turgescență. (< fr. auxotonique) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z