Definita cuvantului valorifica
valorificá vb.tr. a pune în valoare ceva; a scoate în relief valoarea unui înscris, a unui obiect etc. ♦ a selecta din valorile anterioare ale culturii pe acelea care răspund noilor cerințe ale epocii. ♦ a utiliza în producție materii prime, materiale de o anumită valoare. ♦ a schimba un obiect, o hârtie de valoare în bani. (< valoare + -ifica)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu valorifica
bariera hematoencefalica [definitia? – CM] impiedica patrunderea agentilor patogeni din sange in lichidul cefalorahidian, protejand astfel substanta nervoasa de consecintele unor posibile alterari morfofunctionale Vezi definitia »
strofoca, strofoc v. r. (pop.) a se strădui din răsputeri, a-și da silința. Vezi definitia »
zdrumicá (a ~) (pop.) vb., ind. prez. 3 zdrúmică Vezi definitia »
RECTIFICÁ, rectífic, vb. I. Tranz. 1. A îndrepta, a corecta. 2. (Tehn.) A prelucra mecanic prin așchiere o suprafață metalică cu ajutorul unor unelte abrazive. 3. (Chim.) A separa dintr-un amestec lichid componentele volatile cu puncte de fierbere diferite. – Din fr. rectifier, lat. rectificare. Vezi definitia »
ÎNFURNICÁ, pers. 3 înfurnícă, vb. I. Tranz. impers. A fi cuprins de furnicături, de fiori, a simți înțepături pe piele. – În + furnică. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z