Definita cuvantului pârțoțin
pârțoțín, -ă, s.m. și f. 1. (s.f.; înv. și reg.) femeie depravată. 2. (s.m. și f.; reg.) persoană neserioasă, leneșă, flecară. 3. (s.m.; reg.) mârțoagă. 4. (s.m.) nume de arbore.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu pârțoțin
REZISTÍN s. n. aliaj de cupru, mangan și fier, foarte rezistent la coroziune și cu rezistivitate mare. (< germ. Resistin) Vezi definitia »
GOBLÍN s.n. v. goblen. Vezi definitia »
In contractele cu titlu oneros fiecare din parti urmareste un interes material stipuland primirea unei prestatii in schimbul aceleia pe care o face,urmarind deci realizarea unui folos patrimonial. Contractele bilaterale sunt intotdeauna cu titlu oneros.(Manual Drept Civil) Vezi definitia »
Prin secularism se înțelege un Weltanschauung rezultat din secularizare (proces de separare dintre instituțiile religioase și puterea lumească), care se rezumă la imanența societății și renunță la chestiuni care merg dincolo de aceasta. Vezi definitia »
PELERÍN, pelerini, s. m. Persoană care face un pelerinaj. ♦ (Rar) Persoană care călătorește mult (din loc în loc); călător. – Din fr. pèlerin. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z