Definita cuvantului personalicește
personalicéște adv. (înv.) destinat unei anumite persoane; personal.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu personalicește
Masinute motociclete si alte jucarii improvizate, confectionate de copilul din mediul rural, realizate din bucati de lemn cu roti din capace de bere in scopul de a se juca impreuna cu ceilalti copii din comunitate Vezi definitia »
DINAÍNTE, adv. 1. În față, înainte. ◊ Pe dinainte = prin față. ◊ Loc. adj. De dinainte = din față. ◊ Expr. A (sau a-l) lua (pe cineva) gura pe dinainte = a spune ceva ce nu a vrut să spună, a-și da fără voie gândurile pe față. A nu-i trece cuiva pe dinainte = a nu îndrăzni (din prea mare respect sau considerație) să se arate în fața cuiva. ♦ (Adjectival, invar.) Din față, anterior. Rândul dinainte. ♦ (Substantivat, în forma dinaintea) Jumătatea din față a corpului unui animal. 2. De mai înainte, de mai de mult. ◊ (Adjectival, invar.) Asta-i lelea dinainte Care ne făcea plăcinte (JARNÍK-BÎRSEANU). ◊ Loc. adj. De dinainte = de mai înainte, de adineaori. ♦ Din timp, de cu vreme. – Din de4 + înainte. Vezi definitia »
INFATIGABILITÁTE s. f. rezistență crescută la oboseală. (< infatigabil + -itate) Vezi definitia »
ÎNTÂIETÁTE s. f. Însușirea de a fi primul; prioritate. ◊ Expr. A avea (sau a da etc.) întâietate = a avea (sau a da etc.) primul loc, prioritate. [Pr.: -tâ-ie-] – Întâi + suf. -ătate. Vezi definitia »
CRUDITÁTE s.f. 1. (Rar) Calitatea a ceea ce este crud. ♦ (Fig.) Vorbă grosolană, mojicie. 2. (la pl.) Fructe, legume proaspete, verdețuri. [Cf. fr. crudité]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z