Definita cuvantului perțent
perțént, perțénte, s.n. (reg.) procent.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu perțent
ARONDISMÉNT, arondismente, s. n. Unitate teritorial-administrativă din Franța, mai mică decât departamentul. – Din fr. arrondissement. Vezi definitia »
PRACTICÁNT, -Ă, practicanți, -te, s. m. și f. Persoană care îndeplinește un stadiu de practică, lucrând ca începător într-un atelier, într-un birou, într-o întreprindere etc. (pentru a se perfecționa într-o anumită profesie, prin completarea cunoștințelor teoretice cu noțiuni practice). ♦ Cea mai mică funcție administrativă în vechea ierarhie a funcționarilor începători; salariat care executa o muncă de ajutor pe lângă un specialist. – Din germ. Praktikant. Vezi definitia »
OPALESCÉNT, -Ă adj. Care are reflexe asemănătoare cu ale opalului; opalin. [< fr. opalescent, it. opalescente]. Vezi definitia »
REMONTÁNT, -Ă adj. Care întărește, înviorează. ♦ (Despre unele plante) Care înflorește de mai multe ori în perioada de vegetație. [< fr. remontant]. Vezi definitia »
TERASAMÉNT s. n. ansamblu de lucrări în săparea și transportarea pământului, în umplerea anumitor denivelări de teren pentru a face terase, șosele, căi ferate; totalitatea construcțiilor care constituie infrastructura unei șosele, căi ferate etc. (< fr. terrassement) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z