Definita cuvantului pișătură
pișătúră, pișătúri, s.f. (pop.) 1. urinare. 2. ploaie măruntă și deasă de lungă durată; pișorniță, pișoalcă.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu pișătură
BUTURUGÚȚĂ, buturuguțe, s. f. Diminutiv al lui buturugă. Vezi definitia »
PARAGRÁMĂ s.f. Greșeală de ortografie care constă în folosirea unei litere în locul alteia. ♦ Figură de stil constând în pronunțarea echivocă, involuntară sau intenționată, de obicei a ultimelor cuvinte dintr-un enunț. [< fr. paragramme, gr. paragramma]. Vezi definitia »
ÎNADÍNSĂ adj. f. v. ÎNADINS. Cu un anumit scop, anume, intenționat. ◊ (Adjectival, neobișnuit) A fost din parte-i și o înadinsă cercare de a constrânge (ODOBESCU). [Formă gramaticală: (adjectival, f.) înadinsă.Var.: într-adins adv.] – Din în + adins. [DLRM] Vezi definitia »
BIOSTIMULÍNĂ s. f. substanță produsă în țesuturile grefate, care stimulează regenerarea acestora. (< fr. biostimuline) Vezi definitia »
GARNIZOÁNĂ, garnizoane, s. f. 1. Unitate sau ansamblu de unități și de instituții militare stabilite într-o localitate sau (în timp de război) într-un loc întărit pentru a-l apăra; p. ext. localitate în care sunt stabilite aceste unități și instituții. 2. Conducere a unei garnizoane (1). – Din fr. garnison. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z