Definita cuvantului pișlic
pișlíc, pișlíci, s.m. (reg.) copil mic.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu pișlic
HETEROCÍCLIC, -Ă adj. 1. (despre compuși organici) care are în ciclu, pe lângă atomi de carbon, și atomi ai altor elemente. 2. (despre flori) cu verticile neuniforme sau cu piese inegale. (< fr. hétérocyclique) Vezi definitia »
ANTISEMÍTIC, -Ă adj. Referitor la antisemitism. [< fr. antisémitique]. Vezi definitia »
DRAMÁTIC, -Ă, dramatici, -ce, adj. 1. Care ține de dramă sau de teatru, privitor la dramă sau la teatru. ◊ Artă dramatică = ansamblu de principii privitoare la interpretarea și la punerea în scenă a unui spectacol, a unei piese. Artist dramatic = actor. Genul dramatic = gen literar care cuprinde opere scrise pentru a fi reprezentate pe scenă. ♦ (Despre vocea cântăreților) Care are o sonoritate amplă, intensă, capabilă să exprime situații zbuciumate, de tensiune. 2. Fig. (Despre întâmplări, împrejurări, situații, momente etc.) Bogat în contraste și în conflicte; zguduitor, impresionant. ◊ (Substantivat, n.) Dramaticul unei situații. – Din fr. dramatique, lat. dramaticus. Vezi definitia »
HANDBALÍSTIC, -Ă, handbalistici, -ce, adj. Care se referă la handbal, care aparține handbalului. – Handbal + suf. -istic. Vezi definitia »
IZOSFÉRIC, -Ă adj. referitor la sfere egale. (< fr. isosphérique) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z