Definita cuvantului lambrechin
LAMBRECHÍN s.n. Draperie decorativă scurtă, așezată în partea superioară a unei uși, a unei ferestre etc. ♦ Element decorativ al cornișelor, al balustradelor etc. // s.m.pl. (Herald.) Fâșii de stofă ornamentale care împodobesc un scut sau o stemă. [Pl. -ne, -nuri, (s.m.) -ni. / < fr. lambrequin].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu lambrechin
siriiánin, siriiánini, s.m. (înv.) persoană care aparține unor populații din vechea Mesopotamie; siriac. Vezi definitia »
-In generral se voloseste pentru o senzatia pe care o ai ca un obiect l-ai mai vazut sau pe o persoana ai intalnit-o anterior. Se foloseste si ca descriere a unnor stari anormale in neurologie si psihiatrie ca simptom unor afectiuni cerebrale Vezi definitia »
gătín, gătínuri, s.n. (reg.) lanț-ornament. Vezi definitia »
SPADASÍN, spadasini, s. m. 1. Persoană care luptă înarmată cu spada. ♦ Persoană căreia îi place să se dueleze; duelgiu; p. ext. ucigaș. 2. Sportiv specializat în probele de spadă (2). – Din fr. spadassin. Vezi definitia »
ZEPPELÍN, zeppeline, s. n. Navă aeriană dirijabilă de mari dimensiuni, construită din metal, cu numeroase compartimente umplute cu hidrogen sau cu alt gaz mai ușor decât aerul; dirijabil. – Din germ. Zeppelin. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z