Definita cuvantului lichefia
LICHEFIÁ vb. I. tr. A face un corp gazos să devină lichid. ♦ refl. A deveni lichid. [Pron. -fi-a, p.i. 3,6 -iază, ger. -iind. / < fr. liquéfier].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu lichefia
ASOCIAȚIA PENTRU NAȚIUNILE UNITE DIN ROMÂNIA, asociație creată în 1955, cu sediul la București, avînd ca scop popularizarea principiilor și țelurilor Națiunilor Unite; este afiliată Federației Mondiale a Asociațiilor pentru Națiunile Unite. Vezi definitia »
NISFIÁ, nisfiele, s. f. Monedă turcească de aur sau de argint, care a circulat și în țările române. [Pr.: -fi-a.Var.: nisfeá, nésfie s. f.] – Din tc. nısfiye. Vezi definitia »
OFICIÁ, oficiez, vb. I. Tranz. A face o slujbă bisericească; a sluji în biserică. ♦ A săvârși un act public sau privat, în special o căsătorie (cu solemnitatea unei ceremonii); a celebra. [Pr.: -ci-a] – Din fr. officier. Vezi definitia »
A PRACTICA PROSTITUȚIA a bubui banana, a curvi, a și-o da contra cost, a face traseul / trotuarul, a ieși la maidan, a trage la calendar, a o ține pe caldarâm. Vezi definitia »
PEÓNIA s.f. Plantă erbacee cu rădăcini în formă de tubercul și cu flori mari plăcut parfumate și colorate de la alb, roz până la roșu; (pop.) bujor. [Pron. pe-o-ni-a. / < lat. paeonia]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z