Definita cuvantului logo
LOGO- Element prim de compunere savantă, cu semnificația „cuvânt”, „vorbire”, „discurs”. [< fr. logo-, it. logo-, cf. gr. logos].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu logo
COLÚGO s. m. animal arboricol, erbivor, nocturn, din pădurile Indoneziei, cu o membrană care unește membrele cu capul și coada, permițând să planeze ca o parașută, de la un arbore la altul. (<amer. colugo) Vezi definitia »
ALBÚGO s. n. 1. opacifiere inflamatorie a corneei, sub formă de pată albă. 2. pată albă care se formează pe unghie. (< fr., lat. albugo) Vezi definitia »
GO s.n. Joc, de origine chineză, pe o tablă caroiată prin 19 linii orizontale și 19 verticale, formând 361 de puncte de intersecție, cu 180 de pietre albe și 181 negre de formă identică, asemănător șahului. (cf. fr., engl. go) Vezi definitia »
TÁNTUM ÉRGO loc. s. 1. începutul unui imn liturgic creștin. 2. (fig.) spunere a unor lucruri în față, declarație dechisă. (< lat. tantum ergo, un atât de mare /jurământ/) Vezi definitia »
GO s. n. Joc din Orientul Îndepărtat, disputat pe o tablă care cuprinde 361 de puncte de intersecție, în care fiecare jucător caută să ocupe o arie cât mai cuprinzătoare și, în același timp, să-și încercuiască adversarul cu scopul de a-l împiedica să se desfășoare, totodată încercând să-i captureze cât mai multe piese. (cuv. jap., care denumește un joc de origine chinezească, wei-ch'i în chin., format dintr-o tablă, goban, și din puluri albe și negre, go-ishi) [și TLF] Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z