Definita cuvantului pomotoșel
pomotoșél s.n. (reg.) pămătuf mic; pămătușel.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu pomotoșel
CARTÉL, carteluri, s. n. 1. Uniune monopolistă în care mai multe întreprinderi din aceeași ramură de producție încheie o convenție, stabilind prețurile, condițiile de vânzare și de aprovizionare, termenele de plată, cantitatea de mărfuri ce urmează să o producă fiecare și își împart piețele de desfacere, în vederea limitării sau eliminării concurenței. 2. Coaliție între două sau mai multe partide, organizații etc. 3. (Înv.) Convenție scrisă între state, pentru schimbul sau răscumpărarea prizonierilor. – Din fr., engl. cartel. Vezi definitia »
VÂLCÉL, vâlcele, s. n. Vâlcelușă. – Din vâlcea. Vezi definitia »
OBICEL, obiceluri, (argou) s.n. 1. Tradiții sau canoane ale caselor de toleranță (cuvântul este folosit mai ales de către persoane implicate în afacerile de acest gen). 2. Suma ce trebuie achitată pentru serviciile prestate. 3. Câte bordeluri, atâtea ~. Vezi definitia »
BUNÉL, bunei, s. m. Bunic. – Din bun2 + suf. -el. Vezi definitia »
SISINÉL, sisinei, s. m. (Mai ales la pl.) 1. (Și în sintagma sisinei de munte) Plantă erbacee cu floare solitară albă (Pulsatilla alba). 2. Dedițel (Pulsatilla patensis, Pulsatilla vulgaris).Et. nec. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z