Definita cuvantului popiștoc
popíștoc, popíștoci, s.m. (reg.; ir.) popoiac (preot tânăr fără experiență).

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu popiștoc
PRORÓC, proroci, s. m. Interpret al voinței lui Dumnezeu, capabil să prezică viitorul; p. gener. persoană care are previziunea evenimentelor viitoare; profet. [Var.: prooróc s. m.] – Din sl. prorokŭ. Vezi definitia »
MONOBLÓC adj. invar., s.n. (Dispozitiv, organ de mașină) compus dintr-un bloc care nu se poate demonta. [Cf. fr. monobloc]. Vezi definitia »
DOC2, docuri, s. n. Bazin portuar (împreună cu construcțiile și instalațiile aferente), în care vapoarele sunt încărcate, descărcate sau reparate; ansamblu de construcții, de instalații, de servicii tehnice și administrative care servesc un port; magazie într-un port, în care se depozitează cerealele și alte mărfuri. ◊ Doc plutitor = instalație plutitoare servind la repararea navelor. – Din fr., engl. dock. Vezi definitia »
BUSUIÓC2, -OÁCĂ, busuioci, -oace, adj. Cu aromă și miros de busuioc1. ♦ (Substantivat) Varietate de viță de vie; strugure produs de această viță. ♦ (Substantivat, f.) Varietate românească de pere văratice. – Din busuioc1. Vezi definitia »
pulihóc, pulihóci, s.m. (reg.) mormoloc. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z