Definita cuvantului staffordian
STAFFORDIÁN s. n. (Min.) Grup de tranziție în carboniferul britanic, între cel de mijloc și cel superior. (după Staffordshire, regiune din centrul Angliei) [MW]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu staffordian
ANTIAMERICÁN, -Ă, antiamericáni, -e, adj. Care se opune influenței, acțiunii S.U.A. (< fr. antiamérican) Vezi definitia »
ARTINSKIÁN s. n. etaj al permianului inferior de facies marin, din platforma rusă, corespunzător autunianului. (< rus. artinskian) Vezi definitia »
GALICIÁN, -Ă, galicieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Galiciei sau este originară de acolo. 2. S. f. Variantă a limbii portugheze vorbită în Galicia și scrisă cu ortografia spaniolă (oficial) sau cu una comună cu alte variante de portugheză. 3. Adj. Care aparține Galiciei sau populației ei, care se referă la Galicia sau la populația ei. [Pr.: -ci-an] – Galicia (n. pr.) + suf. -an. Vezi definitia »
organ sexual feminin. Vezi definitia »
AUVERSIÁN s.n. (Geol.) Al doilea etaj al eocenului. // adj. Care aparține acestui etaj. [Pron. o-ver-si-an. / < fr. auvérsien]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z