Definita cuvantului metafizician
METAFIZICIÁN, -Ă s.m. și f. Adept al metafizicii, care se ocupă de metafizică. [Pron. -ci-an, pl. -ieni, -iene. / cf. fr. métaphysicien].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu metafizician
FOTOROMÁN s. n. intrigă romanescă sau polițistă sub formă de fotografii însoțite de texte. (< fr. photo-roman) Vezi definitia »
DACIÁN, -Ă, dacieni, -e, s. n., adj. 1. S. n. Al treilea etaj al pliocenului din sud-estul Europei, caracterizat prin anumite specii de lamelibranhiate, gasteropode și mamifere, precum și printr-un complex de nisipuri, argile, gresii etc., conținând zăcăminte bogate de petrol și de lignit. 2. Adj. Care aparține dacianului (1), privitor la dacian. [Pr.: -ci-an] – Din fr. dacien. Vezi definitia »
kittsián (referitor la Saint Kitts și Nevis) (-tsi-an) adj. m., s. m., pl. kittsiéni (-tsi-eni); adj. f., s. f. kittsiánă, pl. kittsiéne Vezi definitia »
CALABRIÁN, -Ă adj., s. n. (din) ultimul etaj al pliocenului de facies marin. (< fr. calabrien) Vezi definitia »
PĂDUREÁN, -Ă, pădureni, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care ține de pădure, privitor la pădure; de la pădure, care trăiește sau se găsește în pădure. 2. S. m. și f. Persoană care trăiește într-o regiune de pădure sau de munte ori este originară de acolo. – Pădure + suf. -ean. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z